Despre noi

Bine ai venit! Să facem cunoștință. Sunt Maria, fondatoarea acestei mici afaceri, pasionată de frumusețea naturală. Pun suflet în mânuirea fiecărei lumânări pe care o creez chiar eu, doar din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate. Fiecare lumânare este creată cu pasiune, cu mult drag și atenție la detalii pentru a îți oferi produse de cea mai bună calitate care îți vor aduce lumină și căldură în locuința ta sau la evenimentul tău.

În spatele fiecărei lumânări se află multă muncă și dragoste. Îmi place să petrec ore în atelierul meu, modelând și creând fiecare lumânare cu atenție și gestionând fiecare detaliu cu o deosebită grijă. Folosesc cea mai pură ceară de soia 100% naturală, obținută din surse sustenabile. Aleg să nu adaug substanțe chimice sau aditivi în produsele mele pentru a oferi clienților mei o alternativă sigură și eco-friendly.

Pentru mine, lumânările nu sunt doar obiecte decorative. Nu doar aspectul contează. Aromele lumânărilor noastre sunt cea mai bună parte! Am selectat cu grijă uleiuri esențiale și arome naturale pentru a creea parfumuri captivante și autentice. Gama noastră de parfumuri este diversă, sunt sigură că vei găsi întotdeauna aroma potrivită.

Urmărește-ne pe

Shopping Cart